Siirtyminen random blogeihin

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Shopping

Sorry! Tän postauksen olis pitäny tulla eilen mutta en jaksanu tehä sitä >:D Eli olin eilen Paloman kanssa shoppailees. Ostin yllättävän vähän tavaraa vaikka melki kaikki rahat meni jokka oli mukana. No sain ainakin sen mitä tarvin :) 


Kun mentiin kaupungille mentiin eka Torikeskukseen hetkeks pyörimään, koska ei voitu olla kauvaa sielä sen takia ku oltiin menos Paloman äitin työpaikkaan "töihin". Vietiin sielä lehtiä roskikseen ja saatiin siitä 6e lahjakortit heseen. Mentiin sitten pyörimään kauppoihin ja soviteltiin vaatteita, mutta ei ostettu mitään, koska aateltiin että jos eri kaupoissa on halvemmat melken "samat" tuotteet niin ostettais sieltä. En tiiä saitteko mitään selvää mutta toivottavasti :D Pyörimisen jälkeen mentiin heseen syömään ;)



                         Syömisen jälkeen tehtiin uusinta kierros. Ostettin tälläkertaa vaatteita.




Tää mekko oli aivan ihana! Oltais haluttu ostaa se mutta rahan puute vaivasi meitä:/ Tää kuva on siis otettu ku ollaan jo tuhlattu melkein kaikki rahat.


Nämä ostokset tuli sitte ostettua! Sori toi kauhea laatu, koska joudun nyt kuvata paska laadulla...

Pinkki paita 9.95e H&M toi paita on siis takaa tollanen ku kuvassa eli noista raoista näkyy selkä ja sivuilta näkyy kylki. Edestä se on ihan samanlaine mutta siinä ei oo rakoja :D

Pinkki pieni tuubi toppi niin ainakin lapus lukee :D 9.90e Bigpoint

Vaaleanpunainen huulikiilto 0.95e H&M



No ei mulla muuta! Kommetoikaa mitä mieltä olitte ostoksista ja sanokaa minkä postauksen haluatte seuraavaksi :))

9 kommenttia :