Siirtyminen random blogeihin

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

New things

Iphone 4SKuten tekstin yläpuolella olevasta kuvasta huomaattekin, oon saanut iPhone 4S! Mä oon tohon tosi tyytyväinen :) Sen saa nykyään aika halvalla, kun kaupoissa on parempiakin iPhoneja, mutta tuo on ihan riittävä mulle. Tilaa on riittävästi ja iPhoneen saa kaikki sovellukset, joita käytän. Tykkään tuosta tosi paljon!

Voitin arvonnan
Osallistuin tämän blogin ystävänpäiväarvontaan, jossa palkintona oli Sheinsiden ranne- ja kaulakoru. Olin tosi yllättynyt saadessani sähköpostiviestin arvonnan voitosta, mua kun arpaonni ei oo pitkään aikaan suosinut. Pienestäkin voitosta tulee tosi hyvälle mielelle! En oo saanut näitä koruja vielä, mutta kun tuun Iso-Syötteeltä, ne varmaan odottaa mua postilaatikossa.

Ulkovaatteita
Sheinsiden tilaus, tuo tummansininen takki ja käyttämättömät kotoa löytyneet lumihiutalelapaset on mun tän hetkinen ulkoasu. Pihalla on vielä aika kylmä ainaki tälläsellä vilukissalla, vaikka ikkunasta katsottuna näyttää, että olis jo kevät. Noissa kuvissa tuo takki näyttää paksummalta kuin oikeesti, eikä se päällä pihalla tuu todellakaan kuuma!
Olin tänään Paloman kanssa ulkona kuvailemassa ja tajusin vasta koneella kuvia selatessani, ettei takki näy missään onnistuneessa kuvassa kokonaan. Tuo on siis vähän lantion alapuolelle ulottuva, eli ei mikään pitkä takki. Nuo lapaset mä löysin yks päivä ulkovaatelaatikosta ja ne oli ihan sopivan kokoset mulle. Mun paksumpaan talvitakkiin ne ei sopinu, mutta tuon uuden tummansinisen takin kanssa ne näyttää mun mielestä hyvältä.

Loppuloma Iso-Syötteellä

Huomenna lähden mun vanhempien kanssa Iso-Syötteelle laskettelemaan. Mulla olis tarkotuksena jatkaa lumilautailun harjottelua kaverin viimevuoden opetuksen pohjalta. Ootan lautailua innolla, koska uusien juttujen harjotteleminen on kivaa!

Tänne blogiin ei tuu postauksia loppulomalla, koska mä ja Veera ollaan molemmat viettämässä hiihtolomaa laskettelukeskuksissa. Veera on ollut Levillä jo muutaman päivän ja meidän whatsapp keskustelujen mukaan siellä on ollut kivaa.

Ootteko te menossa mihinkään tai onko teillä jotain hiihtolomasuunnitelmia?

5 kommenttia :

 1. Vähäks oot nätti :o
  Ihana banneri :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja söpön värinen ulkoasu. Oot tosi kaunis! c:

  VastaaPoista
 3. Kuvat ihanii♥ Ja ulkoasu on tyttömäisen söpö tykkään tosi paljon!
  Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista