Siirtyminen random blogeihin

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Summer plans

Ollaan jo kavereiden kanssa suunniteltu tulevaa kesää ja tätä postausta tehdessäni tuli mieleen vielä lisää juttuja, joita haluan kesän aikana toteuttaa. Kesästä 2014 tulee ihan huippu, jos teen kaiken mitä olen tähän listaan laittanut!

- Tulevana kesänä aijon ottaa paljon kuvia. Kesällä kuvaaminen on ihanaa, kun on lämmintä ja valoisaa.

- Haluan ostaa paljon vaatteita. Tarvin uusia kesävaatteita! Monet vanhoista kesävaatteistani ei oo enää mun mieleen ja aijon säätää rahaa uusia varten. Muutenkin nautin shoppailusta tosi paljon!

- Pitää ruskettua ja viettää aikaa rannalla. Viime vuonna nautin kavereiden kanssa rannalla makoilusta ja uimisesta vain muutamana päivänä, ja ne kuuluivat viime kesän parhaisiin päiviin.

- Kesällä on kivaa lenkkeillä ja muutenkin urheilla esimerkiksi rantalenttistä pelaten. Rantalentopallo oli mun mielestä tosi hauskaa kun pelattiin sitä muutama kerta viime vuonna.

- Jäätelön syöminen kuuluu ehdottomasti kesään!

- Haluan viettää aikaa nykyisten kavereiden kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Jos en kesän aikana saa uutta kaveria, niin uusia tuttavuuksia tulee ainakin syksyllä kun siirryn ylä-asteelle.

- Olis ihanaa matkustaa Pariisiin, tai johonkin muualle ulkomaille. Vanhempani ovat suunnitelleet taas tälle kesälle ulkomaille menoa, mutta ei ole vielä varmaa lähdenkö mukaan. 

- Torilta on pakko käydä hakemassa paljon tuoreita mansikoita. Mun suurinta herkkua!

- Kesään kuuluu aina huvipuistoissa käyminen! Tuun käymään ainakin Särkänniemessä luokkaretkellä ennen viimeisen yhteisen kouluvuoden loppua, mutta myös omalla ajalla olis kiva käydä huvipuistossa kavereiden kanssa.

- Aijon mennä mökille. Pakko myöntää, etten aina nauti mökkeilystä, mutta jos ulkona on aurinkoista, niin mökillä on ihan mukavaa. Mökkeily kuuluu ehdottomasti kesään.

- Haluan käydä festareilla. Suunnitelmissa olis mennä taas tänä vuonna Veeran kanssa Vauhtiajoihin. :)

- Koko kesä huipentuu Robinin stadionkeikkaan! Odotan Helsingin stadionkeikkaa kesässä ehdottomasti kaikista eniten. Matkustan kolmen kaverin kanssa junalla Helsinkiin, shoppailen siellä heidän kanssaan ja keikalla me päästään golden cirkle paikoille eli parhaille paikoille, jotka on kiinni lavassa. Parhautta!♥

Kertokaa ihmeessä onko teillä samanlaisia suunnitelmia? Entä mitä piditte postauksesta?

4 kommenttia :

 1. Tykkään tästä ulkoasusta. Itelläkin on vähän saman tapanen. :) Tää oli tosi kiva postaus! Aihe oli jännästi kehitelty. :D

  VastaaPoista
 2. Teidät on haastettu! ;)

  sininenlintu.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Emilia, laittelin sulle tässä muutama viikko taaksepäin sähköpostia - oletkohan saanut sen? :)

  VastaaPoista